lördag 10 december 2011

Rapunzeltårta


Selma fyllde fem år för ett tag sedan, och ville gärna ha en Rapunzeltårta till sitt kalas. Efter som hennes syster Vilda fick en Top Modeltårta var det ju inte mer än rätt att lillasyster också skulle ha en tårta :-) Den skulle helst bara ha jordgubbssmak, och så fick det bli! Jag var lite nervös för frakten, eftersom Rapunzel var ganska ostadig, men med lite grillpinnar som stöd fixade det sig, tur hon har lång hår så det gick att dölja :-)

 Tårtan innehöll Ljusa bottnar
Veggievänlig jordgubbsmousse
Spacklad med smörkräm 
Täckt med marsipan
Dekorationer i modelleringsfondant

8 kommentarer:

 1. dem blev ju jätte charmig och personlig.
  fin fin tårta.älskar när de glittrar.

  SvaraRadera
 2. Så fin tårta! Rapunzel är fint modellerad och jag gillar också när det glittrar :)

  SvaraRadera
 3. Blev rapunzel inte tung? Hur har du gjort henna, mycket imponerad och försöker hitta steg för steg typ så jag kan lära mig göra figurer

  SvaraRadera
 4. Fint modellerad Rapunzel! Är imponerad av hårlängden. :)

  SvaraRadera
 5. Men åååååå vad söt Rapunzel är! Jag tycker det är svårt det där med ansikten :/. Hur man än gör blir det inte riktigt rätt. Men du kan verkligen det, hon är ju som en docka så söt!!!!! Jag får nog sätta mig och träna för jag ska göra en prinsessa tills nästa helg. Är nog tur att jag har en vecka på mig känns det som!

  Ha en härlig kväll och en fin tredje advent!

  SvaraRadera
 6. HERREGUD så fint du har fått till ansiktet!! Och klänningen och ja hela tårtan! Hon lär ha blivit överlycklig :)! Duktiga du!

  SvaraRadera
 7. modellering vad använder man bäst? var köper man allt man behöver för göra sina egna tårtor? Jag är nybörjare på detta med tårtor och dekorationer av dem.

  SvaraRadera