måndag 27 februari 2012

Piratcupcakes och efterlysning

Dessa cupcakes tillhörde också dessertbordet.
Jag bakade vaniljcupcakes veckan innan som jag sedan frös in. Även dekorationerna gjorde jag i god tid innan. Som tur är gjorde jag "heltäckande" dekorationer, då frostingen inte alls ville som jag ville.
Jag vet inte vad det är med mig och denna frosting. Jag har testat lite olika varianter, de går under olika namn som "fluffy white frosting" "angel feather frosting" och de andra namnen har jag glömt. Men det är den här kritvita fluffiga, nästan som gräddbullsfyllning. Jag lyckas aldrig! Antingen stelnar den aldrig eller så blir den stenhård eller gummiaktig!
Så härmed efterlyser jag det ultimata toppenreceptet på denna frosting!
Hoppas ni får en trevlig kväll :-)

6 kommentarer:

 1. Grymt coola =) Du är såå inspirerande!! Kram denna tisdag!

  SvaraRadera
 2. Dina cupcakes blev jättesöta! Funderar med den frostingen, varför du inte lyckas. Det som är viktigt är att sockerlagen kokat tillräckligt länge och att man sen häller den mycket försiktigt i äggvitevispet, droppvis i början (det tar en stund så ha inte bråttom...) medan man vispar hela tiden (funkar bäst i hushållsassistent som kan vispa medan du droppar). Jag har ett recept på min blogg som jag antar att du testat...så hoppas du hittar något som funkar!

  SvaraRadera
 3. Åå vilka fina men hur har du fått till garneringen? Ansiktsfärgen?

  SvaraRadera
 4. Åå vilka fina men hur har du fått till garneringen? Ansiktsfärgen?

  SvaraRadera