fredag 5 november 2010

Modellering av groda

Hanna som driver bloggen bakfnatt lade för ett tag sedan upp hur man gör grodor steg för steg. Jag som har grodor i alla dess färger och former, mest i min trädgård, kände att jag var tvungen att testa gör en groda! Som vanligt ser det ju så vansinnigt enkelt ut när någon annan gör det, men det var det ju inte..

Första grodan hade jag nog hellre bytat art på och döpt om till padda...

Men skam den som ger sig, jag gav det en chans till, och denna gången så blev det faktiskt mer likt en groda tycker jag.På den sista grodan ändrade jag benen lite. Jag använde mig också av en svart livsmedelspenna istället för sugarpaste när jag gjorde pupillerna.
Jag antar att som med allt annat är det bara att öva och öva, så blir det bättre och bättre. Men att modellera är kul. Och extra roligt är det när någon tar sig tid att visa i detalj hur man gör. Tack för det =)


5 kommentarer:

 1. Så söta de är! Jättekul att du gjorde två stycken också =) Så som du gjorde (att testa samma sak mer än en gång) tycker jag är ett av de allra bästa sätten att lära sig på! Det gör mig glad att du uppskattade beskrivningen och att den kom till användning =) Tack så mycket för länkningen, önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Ti hi, vilka söta små grodor. Fin sida över huvud taget förresten - gillar din dopbebbe skarpt! Och namnet på bloggen kan jag ju inte klaga på ;-)

  SvaraRadera
 3. Ursöta! Sådana kunde jag tänka mig som små husdjur =)

  SvaraRadera
 4. Åhh så himla söta de är.. Jag är så himla sugen på att verkligen lära mig att modellera från grunden.. Skulle vara kul att gå en kurs nån gång tror jag :)

  SvaraRadera
 5. Men grodorna är ju jättesöta, kom precis in på din sida så jag skall kika vidare här.

  SvaraRadera