torsdag 13 januari 2011

Yoda


En liten förhandstitt på Yoda som ska finnas på en tårta nu till helgen. Det är min Star Wars tokige systerson som lämnat in ett önskemål. Det är ju lagom snyggt med Vodkaflaskan bakom, men jag hade den som stöd. Jag blev inte så nöjd med kroppen på Yoda, så jag funderade ett tag på att bara ta huvudet men det hade nog sett lite konstig ut.. Ni får se till helgen hur resultatet blev :-) Yoda var i alla fall rolig att göra, men jag är fortfarande en rookie på det här med modellering, mycket kvar att lära mig på den fronten. Men ju mer man övar...!BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

10 kommentarer:

 1. Ser väldig fin ut tycker jag. Ska bli spännande att se hela tårtan sen och den andra! ;o)

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt lovande ut! Yoda är nog något jag skulle tycka var väldigt svår att modellera. Skall bli skoj att se tårtan sen. :-)

  SvaraRadera
 3. Oj cool! Av det lilla man ser så tycker jag att han ser jättebra ut, speciellt ögonen! Ska bli kul att se hela tårtan sen.

  SvaraRadera
 4. Lovar mycket. Det som man ser ser fantastisk ut.Huvudet är det svåraste tycker jag och det klarar du perfekt.

  SvaraRadera
 5. Så gullig den ser ut, skall bli spännande att få se den på en tårta sedan

  SvaraRadera
 6. Den ser jättebra ut, man ser ju direkt att det är Yoda! Först trodde jag att det var en bild från en bok eller nåt, det är ju bra betyg :) Blir nog en jättefin tårta!

  SvaraRadera