Idag döps lilla Molly, och önskemålet var två tårtor, varav den ena var med Molly mus på. Även denna Molly är gjord enligt tekniken frozen buttercream transfer, och denna gången dokumenterade jag processen också så en steg- för- stegbeskrivning kommer inom kort :-)
Jag har länge tyckt att rutmönster på kanten av tårtor är väldigt fint, så jag testade att göra ett på frihand eftersom jag inte hade något verktyg att sticka ut mönstret med. Inte så fasligt svårt, men snyggt tycker jag!
Päronmoussevanlijgrädde gjord på denna vaniljkräm
spacklad med smörkräm
Täckt med marsipan
Tycker också det är jättefint med sån rutig kant =) Ska bli spännande att få läsa mer om den där tekniken du nämnde :) Har aldrig hört om den..
SvaraRaderaJättefin!
SvaraRaderaGott med päronmousse som tårtfyllning!!
Så fin den blev och så väldigt passande!
SvaraRaderaVilken fin tårta, jag gillar dina små hjärtan lite extra mycket :)
SvaraRaderaJättesöt! Måste testa att göra sån där smörkrämsbild nån gång. :o)
SvaraRadera