måndag 30 maj 2011

Bullskorpor



Dessa små godbitar gjorde jag i helgen. Det är perfekt om man får kanelbullar över som legat och blivit lite torra. Vi har ett bageri i närheten som gör väldigt goda skorpor av just överblivet vetebröd, så när jag såg receptet i "a piece of cake" var jag tvungen att testa. Jag gjorde dem på bullar bakade enligt detta recept.
Eftersom det handlar om att återvinna kanelbullar så blir det också mitt bidrag till månadens sötsak som har just temat återvinning.

Bullskorpor.

Kanelbullar
Smält smör eller margarin (jag tog flytande margarin)

1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Dela bullarna så de blir cirka 1 cm tjocka
3. Lägg dem på en plåt och pensla den med smör eller margarin
4. Låt dem torka i ugnen i cirka 25 minuter.
5. Ta ut och låt svalna.

5 kommentarer:

  1. Bullskorpor är himla gott det :-)

    SvaraRadera
  2. Kul idé! Såg det hos Söta saker också och blev sugen på att testa. :o)
    Kanske får smaka en skorpa i helgen....? ;o)

    SvaraRadera
  3. Har aldrig smakat bullskorpor men det låter ju faktiskt riktigt gott! Och bra att man kan återvinna bullarna :)

    SvaraRadera
  4. Det har jag aldrig testat, låter jättegott!

    SvaraRadera
  5. Låter jätte gott tack för tipset hälsningar Sofia

    SvaraRadera