lördag 26 mars 2011

Focaccia med flingsalt

Två nygräddade focacciabröd ligger och svalnar. Dessa har jag gjort enligt detta recept fast uteslutit parmesanosten. Bröden har jag gjort till min kompis Carina som tillsammans med sin man ska ha 30-års fest i kväll. Det ska bli riktigt roligt, och jag önskar er alla en riktigt härlig och rolig helg :-)

9 kommentarer:

  1. Focaccia är ju såå gott! Och dina blev ju superfina! Ha en fortsatt jätte härlig helg! Kram Daniella - BakeCake

    SvaraRadera
  2. Har aldrig gjort Focaccia, måste verkligen testa det :-)

    SvaraRadera
  3. tusen tack Linda! De var fantastiskt goda och fick mycket beröm på festen!! :o)

    SvaraRadera
  4. Foccacia är verkligen gott :) Älskar flingsalt!

    SvaraRadera
  5. Det är verkligen supergott med focaccia och det smidiga är att det behövs inget smör eller något annat bara bryta och njuta
    johanna//

    SvaraRadera
  6. Vad gott!
    Jag har aldrig provat att baka foccacia i långpanna, men det låter smidigt... och GOTT förstås! :-)

    SvaraRadera