onsdag 22 december 2010

Chilisill


Denna sillen är väldigt god, och smakar inte så vansinnigt starkt av chili, så alla kan äta den! (Ja, de som gillar sill i alla fall!)
Det bästa med den är också att den går fort att göra. Jag svängde ihop den i en reklampaus i "Jul med Ernst" igår.

Detta behöver du:

1 förpackning 5-minuterssill, eller ca 400-500g avrunnen inlagd sill.
2 dl crème fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk sambal oelek
2 msk chilisås

Låt sillen rinna av och skär den i bitar
Blanda den med övriga ingredienser.
Klar!
Receptet kommer från ica.se

2 kommentarer:

  1. Oj jag som älskar sill, men jag har inte kommit på tanken att göra det själv. Ser verkligen jättegott ut! Mums

    SvaraRadera
  2. Detta är något för min pappa, hn fullkomligt älskar sill och ett julbord utan sill är inget julbord alls :-) , håller med om att det ser jätte gott ut. Man kanske skulle prova att göra inlagds sill själv./Anna

    SvaraRadera