söndag 13 mars 2011

En stund i rampljuset

Så mycket besökare min blogg har fått den senaste tiden! Fantastiskt roligt! Tusen tack för alla fina kommentarer ni tar er tid att skriva och för att ni tittar in hit. Det är det som inspirerar en att fortsätta blogga! När man tittar på statistiken så har jag många besökare från utlandet, bland annat Storbritannien och USA, och ändå känner jag inga som bor där! Så roligt!
Den stora överraskningen kom igår, då Söta saker hade med mig på sina lördagslänkar. Vilket uppsving det gav! Besöksstatistiken slog alla rekord, och under gårdagen hade jag inte mer än nästan 1000 sidvisningar, ca tre gånger så mycket som i vanliga fall!
De senaste veckorna har det varit mycket, och jag har inte hunnit med att läsa så många andra bloggar och lägga in så många recept, men nu har det lugnat ner sig, bloggen och bloggens sidor har uppdaterats, och nu ska jag läsa vad alla andra bakbloggare gjort den senaste tiden!
Återigen stort tack alla! 

7 kommentarer:

 1. DET ÄR DU VÄRD!!! KRAMAR till dig!

  SvaraRadera
 2. Åh tack Angelica! Du anar inte hur mycket de orden värmer!

  SvaraRadera
 3. Håller med De är du värd!!! Du har ju en av mina favoritbloggar. Du ger en verkligen en enorm insperation. Kram :)

  SvaraRadera
 4. jag håller också med! Teas länk fick mig att upptäcka dig! Du är fantastisk!

  SvaraRadera
 5. Super kul! Men du har en sådan fin blogg så det är inte konstigt =)

  SvaraRadera
 6. Härligt att läsa! Så har din blogg snabbt blivit också en av mina favoriter, det är alltid lika roligt att märka att du uppdaterat den. :-)

  SvaraRadera