fredag 16 september 2011

Tävling!!


För några veckor sedan fick jag mail från Tastycards.se
Bara namnet låter ju väldigt tilltalande, och det innebär helt enkelt att det är vykort med en bild  på något smarrigt, och sedan står receptet på baksidan. Är man dessutom själv en vass fotograf kan man få sina egna bilder och recept på vykort.
Så här beskriver de själva konceptet i korthet:

Nytt koncept ger passionerade fotografer och receptskrivare möjlighet att bli publicerade – med smakfulla vykort med matbilder och recept. Läckra receptvykort att skicka till vänner eller som en inbjudan till knytkalas. Be gästerna ta med sig var sin ingrediens på kortet och laga maten tillsammans. 
Håll utkik, på www.tastycards.se kommer det hela tiden in nya motiv
 

Jag fick hem två stycken fina vykort, och fick även förfrågan om jag ville anordna en tävling, vilket jag gärna ville! För det är verkligen fina stora kort, och många recept man vill prova. Eller vad sägs om det på bilden, som är mandelkaka med lakritstryffel?!?
Så vill du vara med att tävla gör du så här:

**************************************************

2. Gå in på Tastycards.se och välj ut en favorit.
3. Berätta i kommentarsfältet på detta inlägget vilket recept du valt, och varför du fastnade för det.
De tre bästa motiveringarna vinner 5 TastyCards var! 

 ***************************************************
Tävlingen avslutas söndagen den 2 oktober klockan 23:59

Lycka till!

6 kommentarer:

 1. jag gillar denna
  Princess coconutdream with white chocolate

  den ser vintrig ut och som ett givet inslag på nyårsfesten :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har gillat på Facebook (Erika Björklund). Min favorit på Testcards.se är "Black and white chocolate cake", den såg grymt god ut och jag vet att fler än jag är chokladälskare och skulle bli överlyckliga över att få ett sådant kort med posten.

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har gillat på Facebook, min favorit är "Carrot cake with lemon glaze", Eftersom jag länge funderat på att baka denna goda kaka men aldrig riktigt tagit mig tiden, med ett receptkort hart jag inga ursäkter längre :)

  SvaraRadera
 4. Jag har gillat på facebook. Min favorit var "Creamy white truffles on a silver platter". Tryfflar är enkla att göra och så goda, när jag älskar godis och choklad! Skulle passa perfekt att göra dom och ge bort i present!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag har gillat på facebook. Min favorit är "Cardamom Buns". Det finns inget godare än nybakta bullar och doften av dem är oslagbar. Den parfymen skulle jag inte tacka nej till :) Bästa ge bort presenten tycker jag är en påse hembakta bullar!

  SvaraRadera
 6. Min favorit (som tog ca 2 h att välja) är "Brie Toast and salad with raspberry vinaigrette". En gammal goding som moderniserats med hallonvinegretten. Och bilden är to die for. Att något så enkelt kan se så lyxigt ut.

  SvaraRadera