söndag 14 augusti 2011

Modellering med Madame Marzipan


 I går var jag på möhippa, och där var Madame Marzipan och visade hur man kan modellera en groda, rosor och blad. Även om man modellerat en del så är det alltid kul att se någon annans teknik, alltid lär man sig något nytt! Dessutom har jag nästan bara gjort rosor och blad med utstickare, nu gjorde vi det helt utan något sådant vilket också var roligt, även om jag nog kommer fortsätta använda utstickare, inte minst för att spara tid :-) Så här blev min groda, rosor och blad, en söt liten ask fick vi också att sätta våra konstverk i!9 kommentarer:

 1. Vad roligt att ha en sådan aktivitet på en möhippa. Din groda och rosor är jättefina. Så söt liten presentförpackning ni fick att lägga dem i. :-)

  SvaraRadera
 2. Det lät som en sjukt kul möhippa, den hade jag velat gå på :) Jättesöta rosor och groda du gjort!!

  SvaraRadera
 3. Åh! En sånn möhippa vill jag å på :) Ni hade säkert jättekul!

  SvaraRadera
 4. Oj vad söta de var! Jättekul idé att sätta de i en ask, blir ju väldigt proffsigt :-) Verkar ha varit en rolig möhippa.

  SvaraRadera
 5. Vill också på möhippa ;) Vad kul att få göra något sånt.. Grodan var ju jättesöt och rosen var också jättefin. Asken och kartongen lyxade ju upp allt sen också :) Jätterolig ide =)

  SvaraRadera
 6. Jättesöt!! Vilken kul idé på en möhippa. Vem kom på det? Du? ;o) Snyggt med asken!

  SvaraRadera
 7. Kul idé för en möhippa! Söt liten groda du fick till:)

  SvaraRadera