måndag 4 april 2011

Chokladkaka med nougatmousse och hallon

Egentligen skulle jag baka cupcakes till lördagens fikagäster, men vi försov oss rejält och istället fick jag ta fram en kaka ur frysen, och kunde då samtidigt passa på att testa smaken till en tårta som ska göras till helgen. För att pimpa den lite satte jag i en bit choklad som jag smält på överföringsark. Det är första gången jag testar dessa, tycker dem är så häftiga! Och det var ju hur lätt som helst att göra! Jag har hittat dessa ark hos Strössel och Annat.Och själva "tårtan" blev väldigt god. 
Den består av Saftig chokladbotten
och rårörda hallon.

7 kommentarer:

  1. Hade inte varit fel att vara gäst hos dig. Så vackert att titta på och sen ser den himla god ut. Hoppas du fått lite färg på snoken idag när de varit så fint. Eller hur har vädret varit i Furulund?
    kram

    SvaraRadera
  2. Alltså.... den där ser inte helt fel ut! Nu blir man chokladsugen (haha vad ovanligt, egentligen!)

    SvaraRadera
  3. Mmm jag älskar allt som har choklad i sig :)

    SvaraRadera
  4. Låter och ser hiskeligt gott ut det där...

    SvaraRadera
  5. Så fina!! låter riktigt gott också ;d

    SvaraRadera
  6. Chokladkakan ser riktigt god ut!

    SvaraRadera