måndag 30 april 2012

Sagolikt god kaka!

Som jag skrev här  bakade jag denna kaka till min födelsedag, och åt den med hög feber i kroppen utan att egentligen känna hur den smakade. Eftersom jag hört väldigt mycket positivt kände jag bara att jag var tvungen att testa igen, och denna gången blev det betydligt bättre! Den var god! Sagolikt god! Därför tänkte jag också att den passade bra som bidrag till månadens sötsak som har temat "sagolikt". Receptet hittar ni här, och det florerar på en massa bloggar. Är det någon som vet vem upphovsmannen/ kvinnan är får gärna höra av sig så skriver jag ut det också! 
Och nej, kameran var inte framme denna gången  så ni får nöja er med repris från bilderna från förra gången istället!
Hoppas ni får en mysig Valborgskväll!


7 kommentarer:

 1. Vilken tur att den smakade bättre den här gången! ;-) Månne det inte är från Söta Saker som receptet kommer? Tycker i alla fall att jag har sett det där, eller var det från boken. Glad valborg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken sagolik kaka! Helt underbar och vacker!

   Radera
 2. Ser underbart gott ut! Så otroligt fin kaka :)

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar tårta =)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Väldigt vacker och jag ska testa den en dag när jag har många points att spendera.. :D

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastisk tårta! Ser verkligen helt ljuvlig ut, och kan bara tänka mig att den är god också^^
  Vart kan jag hitta receptet=)?

  SvaraRadera
 6. Jag tänker baka denna tårta till mitt bröllop. Dum fråga kanske, men lägger du först på ett lager grädde och sen spritsar rosor på det? Eller spritsar du rosorna direkt på chokladkakan? Vet du om det går att få till fina rosor med hallongrädde istället för att endast färga grädden rosa?

  SvaraRadera