söndag 1 april 2012

Koksbokrelease med Tareq Taylor

 Lite frånvaro från bloggar och facebook har det varit för min del. Men det betyder att desto mer har hänt utanför dessa världar :-) Den senaste veckan kan sammanfattas i tre olika händelser. Mycket jobb med några extratimmarm (utöver de 45 som min tjänst annars omfattar), tårta till 65 personer, och så även mitt livs första kokboksrelease. Mycket att göra med andra ord! Nu har jag många tårtor, dekorationer och smaskiga recept att dela med mig av. Tur att man har påsklov nu så man hinner med allt man ska ;-)
Releasen var riktigt rolig att gå på, jag tog med min lillasyster och vi bjöds på väldigt god mat från Tareqs senaste kokbok klassiker. En bok som för övrigt verkar väldigt bra, ska till exempel testa att grava lax i morgon utifrån ett recept i boken. Jag hade inte min kamera med mig tyvärr, men festen hölls vid slottscafeet i Malmö som Tareq och hans fru Stina driver. Sophie som arbetar för Ica bokförlag och som var den som bjudit in mig pratade om fler bloggevent här nere i södra Sverige framöver, och det ser vi fram emot :-)


3 kommentarer:

 1. Så kul att få komma iväg på så spännande saker! Tareqs förra kokbok har vi lånat några gånger på bibblan, mycket intressant läsning i den och inte bara recept. Kan tänka att maten var smarrig!

  SvaraRadera
 2. Låter som en mycket trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Vad synd att jag inte visste att ni var där! Hade varit kul att träffa lite fler bakbloggare här nere. Men visst är det kul att det ordnas lite sånt här som inte är i Stockholm? Hoppas på mer :)

  Glad påsk, Linda!

  SvaraRadera