söndag 15 april 2012

Dop- och bröllopsdekorationer

 Nu är det söndagskväll igen, jag tycker veckorna tickar på galet fort! 
Själv har jag landat i soffan och plöjer igenom alla bilder jag tagit på bakverk och dekorationer de senaste veckorna. Får se om jag orkar resa mig och ge mig ut på en löprunda som jag tänkte innan.. Det har blivit en del bakat och modellerat, som nu behöver publiceras så jag inte glömmer bort det!
Idag blir det lite dekorationer som jag gjorde till min kompis att ta med till ett dop med ett lite hemligt bröllop. Det var bara några få som visste om att de skulle gifta sig, och Camilla ville överraska med några dekorationer till tårtorna, som egentligen skulle vara helt vanliga släta. En till Ludvig som skulle döpas och en till Susanne och Tommy som skulle gifta sig. 
Den enda lilla haken var att Camilla skulle åka tåg dit, ca 100 mil! Hon skulle också ha med sin lilla tvååriga dotter på tåget, så det fick verkligen inte bli några dekorationer som behövde hanteras så varsamt! 
Vi bestämde oss för helt platta dekorationer. Jag fick helt fria händer, men fick veta att de gillade antracitgrått och rött. Ludvig har också en egen katt och hund som han tycker mycket om. Nu är det svårt att få med nyanserna på bild, men det mörkgrå är penslat med pärlemopulver, och ser lite märkligt ut på bilderna, men blev väldigt bra i verkligheten. 
Jag ville att de två dekorationerna skulle matcha varandra lite, och gjorde dem därför ganska lika. Figurerna i mitten är uttryckta med pepparkaksformar.
 
  

Dekorationerna packades sedan ner i en matlåda, tillsammans med en massa gula skumgummitvättlappar. De klarade resan galant som tur var!

Hoppas ni får en fin söndagskväll!1 kommentar:

  1. Dekorationerna ser väldigt fina ut! Och spännande med överraskningsbröllop. :)

    SvaraRadera