söndag 19 juni 2011

Grekiska sötsaker

Min sambo fyllde 30 år förra veckan, och hans födelsedag firade vi på Kreta tillsammans med Carina och hennes familj. En härlig resa med mycket sol, bad och goda sötsaker. Efterrättsbuffé med kakor, bakelser, crème brulee, tårta och gud vet allt till både lunch och kvällsmat. Kan ju vara livsfarligt för vem som helst ;-) 
Våfflan ni ser på bilden var inte tokig den heller, toppad med massor av god frukt! Vi drack även typisk grekisk "Frappecino" Som innehöll både choklad och kaffe. (Nej, det var ingen hälsoresa detta!) väldigt god, och är det någon som sitter på ett bra recept på denna så tar jag gärna emot det!
Nu har vi laddat batterierna inför de sista jobbveckorna. Sedan väntar semester och jag ska göra min första bröllopstårta och lite annat smått och gott i tårtväg, så det är en del planering som väntar nu!
Tack för alla fina kommentarer ni lämnar efter er, alltid lika roligt att läsa dem! Och trots att jag inte varit aktiv alls hela förra veckan så har bloggen haft många besökare, superroligt! 
Avslutningsvis vill jag visa snyggaste drinken som sambon lyckades beställa in, kanske inte typisk grekisk, men väldigt snygg, och ganska god med ;-)

4 kommentarer:

  1. Hahaha klockren drink ;) Hoppas ni har haft de bra- kRAM

    SvaraRadera
  2. Åh va härligt det låter! När man är på semester ska man gotta till det rejält tycker jag :)
    Rolig drink där haha! :)

    SvaraRadera
  3. Så härligt med resa till värmen, den får man ju leta efter här... Verkligen en cool drink:)

    SvaraRadera