torsdag 9 januari 2014

90-årstårtor

God fortsättning alla! 
Här duggar det inte tätt mellan uppdateringarna! 
2013 för mig bestod av heltidsarbete, halvtidsstudier, en massa löpning och lite försök att få tid med familjen på det! Bloggen har inte helt prioriterats, och tårtbakandet fick stå åt sidan lite. 
Jag har varit inne på bloggen emellanåt dock, och när jag ser att det dagligen är runt 200 besökare blir jag väldigt glad! Roligt att många är här inne och tittar och använder sig av recepten, även om här inte har varit så stor aktivitet från mig! Men nog pratat, och idag lägger jag upp tre tårtor jag gjorde till min morfar på hans 90-årsdag. Han fyllde år i mars förra året och dog tyvärr knappt två månader senare. Men han fick en fest i alla fall, och jag fick göra tårtorna. Det blev lite stressigt mot slutet så jag glömde att fota dem tre tillsammans, och två av dem fick jag fota i kartongen, så går det om man är tidsoptimist :-)
Det blev i alla fall tre tårtor, med motiv av blommor i olika former.

Denna våren ser lite lugnare ut och jag har redan flera tårtor inplanerade, det ska bli väldigt roligt att sätta igång och "tårta" igen. Ska också försöka lägga ut de andra tårtorna jag gjorde förra året under de kommande veckorna!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad roligt med en uppdatering! Jag återkommer till din blogg titt som tätt när jag letar recept och inspiration. Du är så duktig!

  Jag beklagar sorgen av din morfar. Fint att han hann uppleva sin 90-års dag och dina fina tårtor! Min morfar skulle fyllt 80 men tårtan han önskade sig fick han tyvärr inte uppleva.. men jag gjorde tårtan ändå! (Finns på min blogg). Livet är skört!

  Jag sitter och planerar två tårtor här och tänkte pröva din rekommendation om vit chokladganache och hallonmousse. Tror du den gör sig bäst på vanilj- eller chokladbotten? Den andra tårtan funderade jag på blåbär och glasscream på vaniljbotten eller hallon och dumle på chokladbotten (min personliga favorit). Vad tycker du eller har du några andra tips?:) Gärna chokladigt!

  Tack för en fin blogg!!
  Kram Maria

  SvaraRadera