lördag 10 mars 2012

Nu har jag sökt!

Jag blev, som många andra bakbloggare, kontaktad av meter television och med ett önskemål från deras sida att jag skulle söka till det nya tv-programmet i sjuan som skulle vara bakningens motsvarighet till Sveriges mästerkock. Första tanken var "nej, absolut inte". Men efter att ha diskuterat det fram och tillbaka på facebook och bloggar med andra som blivit kontaktade, samt lite påtryckningar från familjemedlemmar tog jag mod till mig och skickade in djupintervjun som tydligen var andra steget i castingen. (Även om jag inte gjort något för att komma med i del ett?!?)
Det är med skräckblandad förtjusning, och jag vet inte om jag hoppas mest på att komma med eller på att inte bli uttagen! Men jag vet att jag antagligen nu har en lillasyster som hoppar upp och ner av glädje. (Ja, det var hon som absolut tyckte jag skulle söka, och som skulle vara barnvakt och som skulle göra det mesta lät det som, bara jag sökte :-))
Men nu har jag gjort det i alla fall, och behöver inte gå ovetandes och undra ur det hade gått om man hade sökt. Eller som Pernilla- bli min jäst sade: "Man lever bara en gång" :-)
Jag har även fått lite uppmaningar i kommentarer om att söka så därför tänkte jag också ge mig tillkänna och framför allt tacka för era fina kommentarer och tankar, och att ja, nu har jag gjort det :-)
Någon mer som har skickat in djupintervjun som vill ge sig tillkänna?! :-)
Ha en riktigt mysig lördagskväll!

8 kommentarer:

 1. Önskar dig lycka till! Jag är övertygad om att du kommer att göra jättebra ifrån dig! Dina skapelser är ju helt fantastiska!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera
 2. Spännande! Så klart du går vidare!

  SvaraRadera
 3. Va kul att du sökt. Jag blev också kontaktad, men nej. Det är inget för mig. ;o)

  SvaraRadera
 4. Jag fick ju också förfrågan och pappren med djupintervjun (förstod heller inte riktigt att man plötsligt var i andra skedet) och skickade in dem utan att tänka efter desto mera. Kanske jag ändå borde ha funderat lite mera och inte skickat in några papper.... Men undrar när man får veta mera?

  SvaraRadera
 5. Jag har gjort de. Men vet inte hur jag kan vara utan min son så länge.

  SvaraRadera
 6. Jag kom med till andra skedet och skickade in djupintervjun... Men skulle nog ändra mig om jag blev uttagen =)

  http://kalastartan.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. HAr gjort det :) Blev även uppringd idag så nu hoppas jag, om än det är lite läskigt hur jag ska få ihop det ;)

  SvaraRadera