tag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post7697401435279881556..comments2024-01-02T00:32:50.027+01:00Comments on Bengtssons Baksida: Middag med Tareq Taylor och Kiviks musteriLinda & Bengtssons Baksidahttp://www.blogger.com/profile/08798655969987580787noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post-63275601227644294462013-05-10T17:31:19.581+02:002013-05-10T17:31:19.581+02:00Tack för dina fina ord!
vit choklad och hallonmou...Tack för dina fina ord! <br />vit choklad och hallonmousse blir nog riktigt gott! Jag brukar göra denna tårtbotten http://www.bengtssonsbaksida.com/2011/02/ljus-tartbotten.html<br />den tycker jag blir bra! Jag spacklar först med ett lager smörkräm sedan täcker jag med marsipan.Jag brukar göra den minst två dagar före så den hinner gotta till sig ordentligt :-) <br />Lycka till!<br />LindaLinda & Bengtssons Baksidahttps://www.blogger.com/profile/08798655969987580787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post-88982005378109718262013-05-10T13:46:54.947+02:002013-05-10T13:46:54.947+02:00Oj vilken fantastiskt fin blogg och baksida du har...Oj vilken fantastiskt fin blogg och baksida du har. Jag ska ha en födelsedagsfest på söndag och vill göra någon tårta som kan imponera lite på de andra :) Har tittat på dina smakkombinationer och tror jag ska satsa på vit chokladganache och hallonmousse. Är det en vanlig sockerkaksbotten till den? Och var täcker du tårtan med? Jag se gärna att det är så basic som möjligt :) Alltså ingen sugarpaste. Och hur långt innan ska man göra den? Hoppas du hinner svara :) Tack för otroligt fin inspiration.Elinnoreply@blogger.com