tag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post3058224893207975311..comments2024-01-02T00:32:50.027+01:00Comments on Bengtssons Baksida: Veckans husmorstips - rumsvarmt smör snabbt!Linda & Bengtssons Baksidahttp://www.blogger.com/profile/08798655969987580787noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post-21305924026680721692011-01-27T23:58:46.508+01:002011-01-27T23:58:46.508+01:00Karin: tack för tipset, ska absolut publiceras en ...Karin: tack för tipset, ska absolut publiceras en dag!<br />Carina & Fluffan : Ja det händer mig nästan varje gång att jag glömmer ta ut smöret i tid<br />:-)Linda & Bengtssons Baksidahttps://www.blogger.com/profile/08798655969987580787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post-9069227829878813862011-01-27T20:55:36.611+01:002011-01-27T20:55:36.611+01:00Visst är det kanon att hyvla smöret, för hur ofta ...Visst är det kanon att hyvla smöret, för hur ofta kommer man ihåg att ta ut smöret i tid :-)Cupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post-76469138618512050222011-01-27T20:42:10.269+01:002011-01-27T20:42:10.269+01:00Tack för tipset!! Det händer rätt ofta att jag glö...Tack för tipset!! Det händer rätt ofta att jag glömmer ta fram smöret ett tag innan det ska användas... detta blir nog räddningen!! :o)Carinahttps://www.blogger.com/profile/02801757192111510931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6587097152588568948.post-16161740835418137042011-01-27T17:30:31.052+01:002011-01-27T17:30:31.052+01:00Åh! Vilket kalastips! Det ska jag använda mig av! ...Åh! Vilket kalastips! Det ska jag använda mig av! :-) Jag får väl dela med mig av ett jag brukar använda mig av när jag kokar pitatis. När potatisen är färdigkokt och man vill hålla den varm tills resten av maten är klar, utan att den blir vattnig, kan man låta den ligga kvar i kastrullen och lägga i en ordentlig bit hushållspapper och sedan på med locket. Kastrullen håller potatisen varm och pappret suger upp kondensen. Potatisen blir som nykokt! :-)Anonymousnoreply@blogger.com